De bezoeker

Een interactieve plattegrond

Op deze plattegrond kun je niet alleen overzichtelijk zien waar de verschillende podia zijn, maar ook je vrienden vinden! Zodra je vrienden ook gebruik maken van de festival app kun je ze eenvoudig terug vinden doordat hun profielfoto('s) op de plattegrond getoond worden.

Mis nooit meer je favoriete band/artiest!

Je kunt een favorietenlijst aanmaken van alle artiesten die je graag wilt zien. Maar hoe cool is het dat je een lijst maakt en meteen een tijd in kunt stellen voordat die artiest begint? Wil je graag 10 of 30 minuten voor de show een waarschuwing ontvangen? Dit kan je eenvoudig instellen. Wil je geen alarm instellen dan kan dat uiteraard ook, maar de artiest staat wel in je favorietenlijst. Deze functie kun je ook gebruiken in de timetable!

Be interactive

Hoe mooi zou het zijn om samen met jouw favoriete artiest interactie te hebben via jouw eigen telefoon! Terwijl jij met je handen in de lucht staat te zwaaien samen met heel veel mensen, is de artiest realtime bezig om samen met jullie een interactieve lichtshow te maken. Zo word je onderdeel van de lichtshow. Hoe cool is dat?! Kijk maar eens naar deze film: